luni, 4 aprilie 2011

Obama 2?

Aflu că azi Barack Hussein Obama, primul preşedinte de culoare al Statelor Unite se lansează în aventura campaniei pentru cel de-al doilea mandat la Casa Albă. Primele acţiuni vor fi consacrate strângerii de foduri, existând premize pentru ca actualul preşedinte să adune pentru alegerile de anul viitor peste un miliard de dolari. O groază de bani şi în condiţii normale darmite pe praful ăsta...
Deocamdată Barack Obama este principalul favorit în condiţiile în care nici nu este cunoscută o altă candidatură. Partidul Republican are mari probleme în a-şi desemna măcar potenţialii favoriţi din rândul cărora să-şi aleagă pe cel care să-l înfrunte pe actualul preşedinte.

Cu toate acestea, americanii nu par foarte încântaţi de perspectiva celui de-al doilea mandat al lui Obama. Un sondaj recent releva că 51% dintre ei nu cred în victoria sa însă povestea de abia a început.

Iar Hollywoodul de campanie e pregătit pentru o nouă super-producţie... Costumele sunt gata, viorile acordate, trompetele cu muştiucul potrivit, basul şi cu toba mare sunt deja în priză... A, da! Şi puţin machiaj. Show-ul poate începe. Rămân totuşi de cucerit şi alegătorii. Kiss them!




P.S. Vă daţi seama cum vor putea suna extra-başii  amplificaţi pe un buget de un miliard de dolari? Cum ar spune un senzaţional comesean de la mass(a) media: sunaţi-vă repede rudele, vecinii, prietenii!...

2 comentarii:

  1. Excelent şi articolul şi blogul, am citit tot dintr-o suflare şi sunt foarte încântat. Mult succes, internetul arată mai bine cu tine în el, :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine "zis". În ceea ce priveste ideea cu video-clipul din final mi se pare ca merita extinsa si la următoarele articole. Nu numai ca un element de culoare ci, in primul rand, de subliniere a textului sau, dupa caz, de complementaritate.

    RăspundețiȘtergere