miercuri, 25 mai 2011

Dominique Strauss-Kahn, victimă a conspirațiilor sau a propriilor slăbiciuni? (2)

Acum aș băga mâna în foc că ambele variante sînt adevărate. Adică, cred că a fost o conspirație cît China de mare și nu mă îndoiesc că regia a folosit din plin marfa clientului, adică apetitul său pentru sex(ul opus). Și a ieșit ...ce a ieșit. Însă dacă nu era asta, era cu siguranță altceva. Holywood-ul are tolba plină.

Probabil că DSK se simțea de mai multă vreme ca fluturele pe lampă, dovadă că își făcea publice temerile.( Dar asta nu îi tăia elanurile erotice.) E posibil ca ultima picătură pentru "simpatizanții" săi s-o fi reprezentat declarația de la începutul lui aprilie, sesiunea comună a FMI și BM, când DSK a spus răspicat " consensul de la Washington este depășit", ceea ce a coborât spre zero temperatura pe Wall Street. Adăugați la asta atitudinea extrem de pro-activă a lui DSK de a scoate din criză Grecia și celelalte țări PIIGS, ceea ce a iritat la maxim SUA și, în fine, o foarte probabilă înțelegere Sarkozy - Obama referitor la trecerea coordonării activităților în Libia- în contul Parisului- iar prețul plătit lui Sarko să fie capul celui mai periculos contracandidat.

Este clar ca lumina zilei că s-a terminat cu influența stângii la FMI iar atitudinea acestei organizații se va schimba radical față de țările aflate în criză. Grecia este prima care resimte cutremurul. Probabil că toți ați citit deja declarația guru-ului Roubini care a avertizat că Atena nu mai poate fi salvată iar FMI-ul și UE ar face bine să-și bage banii în altă parte. Vor urma Portugalia, poate Spania și de ce nu, România. Prioritățile noii ordini economice se rescriu. Puzzle-ul a fost refăcut peste noapte, unele piese au dispărut, altele le-au luat locul în grabă iar desenul din covor lucește în altă parte.

Si dacă cineva se mai îndoiește de povestea aedului, să mai arunce o privire către" Circe", camerista cea castă care, spun gurile rele, ar fi apărut în camera directorului FMI înainte ca să-și facă apariția prostituata comandată de acesta. Și, cu siguranță că, ceea ce a urmat, a fost, par erreur, dar cu acordul părților. După care, conform scenariului, a urmat reclamația. Si, chiar dacă mai întâi vine pizza și pe urmă poliția, iată că, de data asta, bravii policemani au fost mai iuți și, într-o oră l-au și arestat cu tam-tam pe DSK. Hazardul s-a scris dragii moșului.
Iat-o pe cadînă

Nafissatou Diallo pe numele ei guineez, depre care se zice că ar fi dobândit o bună experiență de cameristă din câteva filme pentru adulți, în care ar fi prestat.Dacă fotografia de mai jos, care a fost pusă în circulație de presa franceză, e reală, înseamnă că doamna în cauză avea ...argumente
Cine e păcălitul? Strauss-Kahn, fără îndoială, care probabil că din afacerea asta a învățat că nu iei în aceeași noapte și laxative și somnifere.
Cine e victima? Ei bine, aici e mai tragic pentru că reiese că noi toți sîntem capra tuturor, bună de muls, bună de tuns.
Să fim sănătoși că sănătatea-i mai bună decât toate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu